Go mad ind i huset til fest

Go mad hvad er det, Go mad er et koncept der er byget til at levere dejlig med ud af huset til de jyske kunder. Der bliver leveret med til virksomheder og private fra 10 kuverter og opefter, det største der er lavet hos catering firmaet er 1800 kuverter nytårs catering.

Go Mad med råvarer i fokus

Hos go mad er det 100 % gode råvarer der er i fokus, Det vil sige frisk grønt kvalitets kød og selvfølgelig hjemmebagt brød. vores køkken er delt op i forskellige køkkener. Vi har en del af vores køkken der står for kød håndtering, så er der det varme køkken og selvfølgelig det kolde køkken så er der vores 2 storer kølerum og vores virkelig store fryser, varelager, grøntlager, administration.

Bryllupper med go mad

Skal der afholdes bryllup så er maden en virkelig stor del af et bryllup hos Go Mad kan man bygge lige den menu som der ønskes og det er jo en stor fordel der leveres bryllup mad ud af huset fra 89 kr og opefter. En bryllups buffet er jo lidt dyre men stadig billig en stor bryllups buffet med dejlige tappas retter til forret kan leveres til kun 199 kr pr kuverter og det er billigt. Tænk på at alt på buffeten er stort set håndlavet.

Daglig catering ud af huset

Go mad åbner klokken 07 om morgnen og vi stopper først klokken 17 eller der hvor sidste selskab er kørt og der er alle ugens 7 dage så der er masser af muligheder for at bestille catering ud af huset hos Go Mod. Der kan bestilles mad hos kundeservice fra klokken 8,30 alle ugens dag og selvfølgelig kan der bestilles mad på nettet 24 /7 online og så vil i modtage en beskæftigelse dagen efter fra kundeservice. Er der fejl eller mangler vil kundeservice ringe jer op. Det er meget vigtigt at du som kunde kontrollerer din ordrebekræftelses for fejl. Kontrollere Dato, Tidspunkt, Menu, Antal spisende gæster, Er der bestilt levering osv.

Vi glæder os meget til at lave mad til jeres næste stor fest. Go mad ud af huset står altid klar.